Å barneskole har tegnet, og kunsten kan ses på biblioteket

Angelika (4b) har tegnet ei flott bro over elva. I tillegg illustrerer hun at det bygges tett på fjell, hun får frem at det er bevegelse i vannet, bebyggelse tett på anlegget og at det også er natur- og grøntområder tilknyttet arbeidet. Vi syns tegningen gir et godt bilde av Kvellandbru som bygges over Lygna.

Å barneskole (1.-7. klasse) er lokaliser på Rom i Lyngdal. Skolen har 260 barn fordelt på 14 klasser, og mange av de bor i nærheten av den nye motorveien som bygges gjennom Lyngdal. I samarbeid med lærere og rektor ved skolen, har arbeidsfellskapet Implenia Stangeland arrangert tegnekonkurranse med tema fra anleggsarbeidet som nå pågår.

– Det er en fin måte å informere både barn og foreldre om anleggsaktiviteten, sier Anette Gullestad Solsvik, rektor ved Å barneskole.

Tegningene kan nå ses av alle på Lyngdal bibliotek i sentrum i perioden 3. mai til 11. mai.
Det kåres en vinner i hver klasse som får et gavekort for 2 personer på kino.
Fellesskapet er også viktig, og en klassevinner fra 1. til 4. klasse, og en klassevinner fra 5. til 7. klasse, vinner pizza til hele klassen.

Premieutdelingen foregår klassevis 11. mai. Vinnerne er allerede kåret, og du kan se hvem de er ved å besøke biblioteket.

Konsulent ved innbyggertorget, Mona Aarnes Nesheim tar seg en kikk på de flotte kunst-bidragene fra Å barneskole. Velkommen til store og små i bibliotekets åpningstider frem til 11. mai

– Vi ønsker å rette en stor takk til biblioteksjef Hege Solli for at hun gjorde det mulig for oss og vise frem denne fantastiske kunsten, sier samfunnskontakt for Implenia Stangeland, Tove Ree.Vil du varsles når nye saker legges ut?

Loading