Innbyggermøte 14. desember er avlyst

Det blir informasjonsmøte angående utbyggingen av firefeltsmotorvei mellom Herdal og Røyskår. Velkommen til Lyngdal kulturhus tirsdag 14. desember kl 18:00

Prosjektsjef i Nye Veier Harald J. Solvik forteller om lokal verdiskapning under næringstreffet.

Lyngdal formannskap har vedtatt lokal forskrift om smittekarantene i perioden 12. november til 26. november.

Det opprinnelige innbyggermøter er flyttet fra 25. november til:

14. desember kl 18:00

Det er vårt mål at alle som er interessert i utbyggingen av ny E39 gjennom Lyngdal, skal få mest mulig informasjon. På innbyggermøtet vil du møte representanter fra Nye Veier, Lyngdal kommune og arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland.

Nye Veier forteller om målet med å bygge ut ny E39 mellom Ålgård og Kristiansand ,og hva som er status på de andre etappene. Du vil bli bedre kjent med Implenia og Stangeland, og få informasjon om hva som skal bygges mellom Herdal og Røyskår i Lyngdal.

Et av prosjektmålene er å minimere ulemper for trafikanter og tredjepart, følgelig er det viktig for oss å bli bedre kjent med innbyggerne i Lyngdal. Vi har lagt inn en pause med enkel servering, slik at vi kan få tid til samtaler og spørsmål.

Vi ses i kulturhuset. Ta gjerne kontakt med Tove Ree på telefon 99643309 dersom du har spørsmål eller kommentar i forkant av møtet.

Nye Veier og arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland inviterer til informasjonsmøte tirsdag 14. desember kl 18:00 i kulturhuset.Vil du varsles når nye saker legges ut?

Loading