Kontrakt på 150 millioner sikrer arbeidsplasser i Lyngdal

Ribe Betong er tildelt betongkontrakt på Nye Veier prosjektet i Lyngdal. Over en periode på tre år skal det lokale blandeverket levere 90.000 kubikkmeter med betong.

– Vi er veldig fornøyde med å få delta på dette prosjektet, som sikrer arbeidsplasser i område de tre neste årene. Vi er heldige med tidspunktet da vi er i sluttfasen av leveransen til andre store prosjekter, sier daglig leder Roger Ribe i Ribe Betong.

Roger Ribe ser muligheter i oppdraget som starter i starten på 2022, og vil øke bemanningen fra dagens 12 til 27 ansatte.

– Dette gir 15 nye, lokale arbeidsplasser, sier den daglige lederen som følgelig er fornøyd med at satsningen på betongblandeverket i Lyngdal var strategiske riktig.

Ribes nye blandeverk i Lyngdal var en viktig investering for å sikre kontrakten. Blandeverket er av typen Tecwill Acramix, og ferdigstilles desember 2021. Kapasiteten er opp til 100 kubikkmeter i timen, og produksjonen vilgå døgnkontinuerlig. (arkivbilde Ribe betong)
Ribe på leveranse til Hårikstad ved Vintlandsveien. Her kommer riggplass tett ved påhugget til tunnelen og Hårikstadbru.
Forskaling og støping av fundament til verksted- og vasketelt ved riggområdet på Hårikstad.


Vil du varsles når nye saker legges ut?

Loading