Ta en titt bak kulissene på et E39-anlegg

Nysgjerrig på å vite mer om hva som skjer på et anlegg? Hvordan vi jobber med bruer, vei i dagen og i tunnel? Lurer du hvem menneskene som produserer veien er?

Da er vår Instagram-konto e39lyngdal det beste stedet å starte fra.

Kontoen oppdateres jevnlig av samfunnskontakten for entreprenørene Implenia og Stangeland (Rita Tvede Bartolomei), med glimt fra livet på anlegg. Her får du se mer av det som skjer: Rett og slett en titt bak kulissene.

Ute i felt: Maskinfører Reidar Berge arbeider her med vei i dagen ute i Herdal, og tar en prat med Rita Tvede Bartolomei.

– Vi ønsker at flere blir nysgjerrige på anleggsbransjen, og at flere unge mennesker ønsker å jobbe i næringen. Ikke minst trenger bransjen flere kvinner, og Instagram hjelper entreprenørene å nå bedre ut på en mer personlig måte. Får folk se hva vi jobber med, og mer innblikk i hverdagen ute der veien blir produsert, så skaper det mer nærhet og trygghet for de som bor tett på anleggsarbeidet, sier samfunnskontakt Rita Tvede Bartolomei.

På vår Instagram, som i starten av juni 2023, hadde 1330 følgere, blir du kjent med fag og folk. Her får du mer enn kun milepælene. Følg oss gjerne, så er du alltid oppdatert.

3 på topp så langt?

Hvorfor strekker gravemaskinen hals?

113 000 avspillinger

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av E39 Lyngdal (@e39lyngdal)

Hva er piggene på brustålet?

59 400 avspillinger

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av E39 Lyngdal (@e39lyngdal)

Hvordan kommer vogna seg utover under støping?

36 800 avspillinger

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av E39 Lyngdal (@e39lyngdal)Vil du varsles når nye saker legges ut?

Loading