18-timers stenging av Vintlandsveien starter tirsdag neste uke

Den første av seks 18-timers stenginger (mellom mars og juni) skjer tirsdag 12. mars 2024. Da begynner støp av Hårikstad bru over veien.

Av Rita Tvede Bartolomei

Veien under Hårikstad bru stenger tirsdag 12. mars, fra klokken 08:00 på morgenen. Veien blir stengt til cirka klokken 02:00 på natta, onsdag 13. mars.

Grøvanbakken er nå vinterstengt av Lyngdal kommune, men rustes nå opp, slik at den er klar til periodene med stenginger. Grøvanbakken vil da kunne brukes som omkjøringsvei de timene Vintlandsveien stenges. Vi gjør likevel oppmerksom på at denne veien er bratt og svingete, som du bør være litt kjent med å bruke.

Det er ennå ikke klart når neste 18-timers stenging skjer, men vi oppdaterer nettsiden så raskt vi har mer informasjon om dato og tidspunkt.

Her er informasjonen som ble sendt ut som brev, til alle hytteeiere og fastboende i området, i forkant av stengeperioden.

Har du spørsmål?

Kontakt entreprenørenes samfunnskontakt Rita Tvede Bartolomei på 911 03 929 eller riba@tsmaskin.no. Du kan dessuten ringe vår vakttelefon på 40707888. Følg gjerne med på vår Instagram-konto e39lyngdal og vår Snapchat-konto: E39lyngdalVil du varsles når nye saker legges ut?

Loading